St. Hippolyt

Hestefoder – St. Hippolyt  

Der findes mange forskellige typer af hestefoder at vælge mellem, der har helt forskellige egenskaber. Derfor er det relevant, at du finder det, der passer til din hests behov. St. Hippolyt hestefoder har produceret højkvalitetshestefoder til fodring af heste i generationer. Her kan du læse mere om udvalgte produkter fra St. Hippolyt. 

Sørg for et velbalanceret kosthold – Biointelligent nutrition  

En velbalanceret kostplan sikrer den bedste præstation og velvære hos din hest, og det er derfor ikke ligegyldigt, hvilket foder man vælger, og hvordan man vælger at fodre. St. Hippolyt, har en naturlig tilgang til hestefoder. St. Hippolyt fokuserer på en bæredygtig tilgang til foderproduktion og en Co2 neutral produktion. I samarbejde med forskning og videnskabelig udvikling producerer St. Hippolyt hestefoder, der er i tråd med naturlige principper, men baseret på moderne forskning og innovation. St. Hippolyt fokuserer på at anvende førsteklasses ingredienser, til et førsteklasses produkt, der fungerer til sportsheste, såvel som til skoleheste. Nøgleordet er biointelligent nutrition. Det bedste hestefoder sikrer den bedste næring til din hest.  

Grovfoder er grundlaget for foderplanen  

Kvalitet er vigtigt, når det kommer til grovfoder til heste. Dette er grundlaget for hele foderplanen, og helt nødvendigt for at kunne leve. Grovfoderet skal være aromatisk og støvfrit og stimulere et godt miljø i tarmsystemet til din hest. Godt grovfoder skal være fiberbaseret for at give den bedste mulige stimulation i tarmen. Hvis man har fokus på godt grovfoder, så sørger man samtidigt for, at immunsystemet aflastes og tarmen fungerer som den skal. Godt grovfoder er vigtigt for alle heste, om det er brugsheste eller sportsheste, men tilskudsfoder er også essentielt for at sikre en velbalanceret kostplan. Her skal vi se lidt nærmere på nogle udvalgte produkter fra St. Hippolyt.  

Performance Fiber High Protein 

Performance Fiber High Protein er grovfoder, der tilfører de vigtige fibre til din hest og sørger for at opretholde en sund tarmflora. Dette grovfoder indeholder fordøjeligt råprotein, essentielle aminosyrer, letfordøjelige fibre og har et lavt sukker/stivelsesniveau. Alt dette for at sikre den bedste grundfodring af din hest.   

Struktur Energetikum  

Struktur Energetikum er et af stjerneprodukterne fra St. Hippolyt. Struktur E kan bruges som tilskud til grovfoder, og indeholder en række essentielle vitaminer og mineraler. Det er et næringsrigt koncentrat, der egner sig godt til allround, avl og sport. Heste der døjer med tarmproblemer og muskelproblemer, kan også med fordel få nytte af Struktur E. Blandingen har et lavt indhold af stivelse og et højt indhold af næringsstoffer. Struktur E indeholder også krydderurter, der hjælper fordøjelsen og sørger for at virke udrensende. I tillæg indeholder blandingen en række essentielle fedtsyrer som Omega 3 og Omega 6.  

Tilskud  

Man kan også få flere former for tilskud fra St. Hippolyt, der skal sikre din hests velvære. Du kan for eksempel få et biotintilskud, der kan forbedre hovene. Hvis din hest døjer med røde, sprukne eller hævede hove, kan dette være en god løsning.  

Der findes også et anti-stress-tilskud, der øger den psykiske stabilitet hos hesten. Blandingen indeholder urter, baldrian og magnesium, og virker beroligende i stressende situationer.  

Det samme kan tilskuddet Equilizer gøre, der fremmer koncentration og ro hos din hest, ved hjælp af urter, ginseng, Vitamin B12, som øger hestens evne til at håndtere psykiske belastninger og stress. Det kan for eksempel være i situationer der hesten skal flyttes eller i perioder med boksro. Nerverne til din hest, skal også fodres med de helt rigtige næringsstoffer, for at sørge for den bedste stabilitet hos din hest.  

Kvalitetsfoder og tilskud har meget at sige for din hests generelle velvære, sygdomsbillede og psykiske stabilitet. Enkelte næringsstoffer kan fremme egenskaber vi ønsker hos hesten, og afhjælpe temperamentsproblemer, samt sikre bedre præstation. Hvis du går op i bæredygtig produktion og naturligt hestefoder, er St. Hippolyt noget for dig og din hest.

Scroll to Top
Scroll til toppen