Brogaarden

Hestefoder – Brogaarden 

Brogaarden er Danmarks førende forhandler af hestefoder, og fokuserer på hestes forskellige behov. Det er ikke sådan, at alle heste har brug for præcis det samme. Der findes mange forskellige typer hestefoder på markedet, men det er helt essentielt, at man vælger den type foder, der er skræddersyet til din hests behov. Det har Brogaarden forstået, og derfor kan du nemt sammensætte det bedste kost til din hest med Brogaarden hestefoder. Her kan du læse mere om hvordan.  

Kvalitet er en meget vigtig faktor, når det kommer til fodring af heste. Brogaarden er eksperter i at tilpasse fodring af heste til forskellige behov. Derfor kan man med fordel kigge på forskellige forslag til en kostplan til det formål man ønsker. Brogaarden producerer ikke udelukkende hestefoder, men er specialiseret i kvalitetsdyrefoder til forskellige typer dyr. Alle heste har ikke et ens behov, og for at bedst at kunne tilrettelægge foderet, og forstå hvordan man kan få de bedste resultater, kan vi se lidt nærmere på nogle eksempler på, hvordan man kan bygge en kostplan til heste med hestefoder fra Brogaarden.  

Foder for at opbygge muskler 

Træning alene er ikke nok for at opbygge muskler hos din hest. Det kræver også det helt rigtige foder. Foder og træning skal afbalanceres, så man kan opnå de ønskelige resultater. Der er grundlæggende tre ting Brogaarden fokuserer på, når man skal fodre for at opbygge muskler. Det bedste hestefoder til dette formål indeholder et højt niveau af proteiner og aminosyrer, kalorier der omdannes til energi og den rette træning. Her kan man vælge for eksempel Brogaarden Optimal nr. 9 Build’n shape, Equi Jewel eller Equitop Myaplast.  

Fodring til avl  

Brogaarden er specialiseret i fodring til avl. Der er også helt særlige vilkår for at fodre avlshopper. Der skal de bedste forudsætninger til for at avle. Mangel på protein og enkelte essentielle fedtsyrer, kan nemlig føre til, at ægløsninger udebliver, og det siger næsten sig selv, at det ikke er optimalt til avl. Både betakaroten og e-vitamin har indflydelse på denne funktion, og derfor er det også helt essentielt at vælge foder, der har disse egenskaber. Hvis man skal fodre til avl, kan man med fordel vælge grofoder af høj kvalitet, Brogaarden Lucerne Mix, Roefibre fra Brogaarden og Brogaarden Optimal Growth Advancer. Når hoppen er blevet drægtig, kan man vælge produkter som grovfoder, Brogaarden Lucerne Mix eller græs, Roefibre, Optimal Growth Balancer fra Brogaarden, Equi Jewel fra Brogaarden og korn.  

Fodring af føllet og unghesten med Brogaarden  

Når føllet er et par uger gammelt skal man give det Optimal 1 Growth Balancer eller Creep Pellets fra Brogaarden. Efter tilvænning til kvalitetsgrovfoder, skal føllet ikke have for meget stivelse, da det kan virke hormonforstyrrende. Derfor skal man passe på med stivelsesholdigt foder til føl og ungheste. Man skal i stedet vænne føllet og unghesten til Optimal 2 Stud Advancer eller Optimal 1 Growth Balancer, til overvægtige eller for hurtigt voksende føl. Foderblandingen kan bruges så længe hesten er i vækst og skal justeres efter hvorvidt hesten har adgang til græs om sommeren, der de ikke har brug for lige så mange kalorier som normalt. Det er dog vigtigt stadig at sørge for, at de får tilstrækkeligt med vigtige næringsstoffer.  

Hestefoder til alle behov 

Brogaarden producerer kvalitetshestefoder, der kan sammensættes til at passe til alle behov. Det er ikke udelukkende et spørgsmål om kvalitet, men også den helt rigtige sammensætning, og her er Brogaarden eksperter i at vejlede. Det bedste hestefoder, er det der får din hest til at trives optimalt, det der fremmer den bedste tarmfunktion og de mest optimale vækstforhold. Dette er kun opnåeligt, gennem hestefoder af høj kvalitet. Derfor kan man med fordel vælge Brogaarden, til fodring af heste.  

Scroll to Top
Scroll til toppen