De sælger vaskeægte guf til heste

hestefoder-forhandlere-importoerer-forretninger-butikker-webshops-hesteblog

hestefoder-forhandlere-importoerer-forretninger-butikker-webshops-hesteblog

Poul Verner og Dan Holm Wagener har aldrig været så interesserede i heste som nu – det skyldes, at de netop nu er på nippet til at importere flere slags hestefoder.

– Vores bedre halvdele er hestepiger, og vi gik altid og brokkede os dyrlægeregninger og dyrt foder. Så vi tog beslutningen om at gøre noget, fortæller Dan Holm Wagener, der til daglig er forsikringsmand, bor i Varde og nu også udgør den ene halvdel af firmaet Nordic Horse, der indtil videre har til huse i Vorbasse.

Den anden halvdel er Poul Verner, for det var hjemme hos ham og hans kone, Marlene Jensen, på Nebelvej uden for Vorbasse, at det hele begyndte.

– Vi havde fået en fin hest hjem fra Holland, og den tabte sig og tabte sig lige meget, hvad vi gjorde. Så begyndte vi at undersøge markedet, og så blev det med foder mere og mere spændende, fortæller Poul Verner.

Det er tre år siden nu. Tre år, der har budt på mange rejser til Østrig og Tyskland for at undersøge markedet og besøge mindre producenter.

I dag er bordet i køkkenet på Nebelvej fyldt med skåle med hestefoder, der ser så lækkert ud, at man får lyst til at tage en bid. Det kan man roligt gøre, bedyrer de to importører, for foderet indeholder kun naturlige råvarer.

Meget lidt stivelse

Tankegangen er, at hestene ikke har brug for ret meget sukker og stivelse, men derimod for masser af fibre.

– Vores danske hø har ikke så mange…

Læs hele artiklen her: http://vafo.dk/billund/Dan-og-Poul-saelger-vaskeaegte-guf-til-heste/artikel/446358

Scroll to Top
Scroll til toppen